Victoria Könyvkiadó Online Könyvesbolt

Keresés

 

Szűkítés

Szerző:
Kategória:

0-9 A Á B C D E É F G H J K L M NÖŐ PQ R S T ÜŰ VW XYZ

Tűzgolyó kisasszony

Tűzgolyó kisasszony

Szerző:Susan Elizabeth Phillips
Eredeti cím:Hot Shot
Kategória:Romantikus
Oldalszám:336
EAN:9789639368392
ISBN:963 9368 39 3
Kiadó:Jokerex
  
Ár:1990 Ft.
Internetes kedvezmény:20%
Internetes ár:1592 Ft.
Klub kedvezmény:30%
Klub ár:1393 Ft.
Megjelenés:2005
  
A magyar könyvrajongók körében oly népszerű Susan Elizabeth Phillips újabb, fordulatokban gazdag, romantikus szálakkal átszőtt regényét kínálja olvasóinak a Jokerex Kiadó. Az amerikai írónő eddig megjelent három kötete (Édes, mint a méz; Latin szerető; Törékeny szív) mellett a Kiadó most egy negyedik, remekül megírt, izgalmas történettel kedveskedik önnek.
Susan Elizabeth Phillips eseménydús, fordulatokban gazdag regénye lebilincselő olvasmányt ígér. Phillips briliáns stílusban ír, s ezúttal is egy csodálatos világba repít el bennünket. A regény főhőse, Susannah Faulconer felrúgja a társadalmi konvenciókat, s a szíve parancsszavának engedelmeskedik. Elmenekül a saját esküvőjéről, és követi szerelme, Sam álmait. A Szilícium-völgyben az 1970-es esztendők végén számtalan kisvállalkozás alakult. A három fiatal, Sam, Yank és Susannah részesei lesznek a high-tech és az informatika szédítő forradalmának, és hisznek abban, hogy egyszer majd megváltoztatják a világot. Mitchell Blaine, a megfontolt, mértékletes bostoni üzletember az egyetlen, aki belépést nyerhet közéjük. S valóban, vállalkozó kedvű hőseink az alapjaiban rengetik meg az egész világot!

A sikeres írónő egy hihetetlen korszakkal ismerteti meg az olvasót, s egy romantikus történet segítségével mutatja be az 1970-es évek Amerikáját, a high-tech nyugati-parti központját, a Szilícium-völgyet, s a mindent elsöprő szerelem erejét.


Ehhez a könyvhöz ajánljuk még:
A nagy menekülés
Susan Elizabeth Phillips
A nagy menekülés
3273 Ft.
Részletek
A szeretőm a First Lady
Susan Elizabeth Phillips
A szeretőm a First Lady
2889 Ft.
Részletek