Victoria Könyvkiadó Online Könyvesbolt

Keresés

 

Szűkítés

Szerző:
Kategória:

0-9 A Á B C D E É F G H J K L M NÖŐ PQ R S T ÜŰ VW XYZ

Legördül a függöny

Legördül a függöny

Szerző:Caroline Graham
Eredeti cím:Death of a Hollow Man
Kategória:Krimi
Oldalszám:296
EAN:9789639803107
ISBN:978-963-9803-10-7
Kiadó:Victoria Kiadó
  
Ár:999 Ft.
Internetes kedvezmény:15%
Internetes ár:849 Ft.
Klub kedvezmény:25%
Klub ár:749 Ft.
Megjelenés:2008. május 6.
  
A Caustoni Amatőr Színtársulat az Amadeus című színdarabot próbálja. Mindenki lázasan készül a nagy napra, ám a háttérben forrnak az indulatok. Szenvedélyes szerelem, féltékenység, bánat, betegség, keserű csalódás, bölcs megalkuvás és - elvétve - békés egyetértés jellemzi a fő- és mellékszereplők mindennapjait.
A bemutató azonban véres tragédiába torkollik, ugyanis előadás közben az egyik főszereplő a nyílt színen egy borotvakéssel elvágja a saját torkát. Szerencsére Tom Barnaby nyomozó is a nézőtéren tartózkodik, és azonnal cselekszik. Először azt hiszi, hogy a társulat tagjai körében pillanatok alatt magyarázatot találhat a történtekre, ám minél mélyrehatóbban tárja fel a körülményeket, annál nagyobb fejtörést okoz neki, hogy kiderítse, kinek állhatott útjában az amatőr csapat vezető színésze.

Caroline Graham írónő, aki annak idején maga is kipróbálta a világot jelentő deszkákat, ismerős terepen mozog, és könyörtelen iróniával mutatja be a kisvárosi dráma királyait és királynőit, míg végül - az olvasók legnagyobb bánatára - a függöny végleg legördül…


Ehhez a könyvhöz ajánljuk még:
Lenyúlt préda
John Sandford
Lenyúlt préda
2882 Ft.
Részletek
Zsaruk paradicsoma
C. J. Box
Zsaruk paradicsoma
1275 Ft.
Részletek