Victoria Könyvkiadó Online Könyvesbolt

Keresés

 

Szűkítés

Szerző:
Kategória:

0-9 A Á B C D E É F G H J K L M NÖŐ PQ R S T ÜŰ VW XYZ

Lenyúlt préda

Lenyúlt préda

Szerző:John Sandford
Eredeti cím:Stolen prey
Kategória:Krimi
Oldalszám: 
EAN: 
ISBN:978-963-9803-62-6
Kiadó:Victoria Kiadó
  
Ár:3390 Ft.
Internetes kedvezmény:15%
Internetes ár:2882 Ft.
Klub kedvezmény:25%
Klub ár:2543 Ft.
Megjelenés:2014. június 16
  
Lucas Davenport jó néhány gyilkossági helyszínt látott már, de ez minden eddiginél iszonyatosabb volt. Minnesotai családi ház, benne a család, és a család minden tagja, apa, anya, két gyerek, de még a kutyák is brutálisan lemészárolva, a falon pedig vérrel odamázolva a felirat: „VISZAGYÖVÜNK”. Így.
De van valami ezen a helyszínen, ami sehogy sem hagyja nyugodni Lucas Davenport zsaru-ösztönét: valahogy túlzottan is emlékeztet azokra a felégetett földekre, amiket a mexikói drogbandák hagynak hátra gyilkosságaik után. Davenport látott már ilyet nem egyszer: de itt, ebben a békés, jólétet sugárzó minnesotai családi házban? Amelynek gazdája sikeres software-cég tulajdonosa?
Valami nem stimmel itt, de nagyon nem. Végül aztán mégiscsak a helyükre kerülnek a dolgok, de ettől csak még kuszább lesz minden, kiszáll a Droghatóság, idelátogat a mexikói Szövetségi Rendőrség, az ottani FBI.
Tehát mindez hova vezet? Sehová máshová, mint Davenport rémálmainak legszörnyűbb mélységeibe.
John Sandford jellegzetes, pengeéles történetvezetése, és vele a thriller-irodalom talán leghatározottabb körvonalakkal megrajzolt hőse, Lucas Davenport, gondoskodnak arról, hogy a Lenyúlt préda igazolja azt, amit a minnesotai Plain Dealer kritikusa írt:
„A lenyűgöző Davenport-sorozat legújabb példánya mestermű”.

0,35 kg


Ehhez a könyvhöz ajánljuk még:
Legördül a függöny
Caroline Graham
Legördül a függöny
849 Ft.
Részletek
Zsaruk paradicsoma
C. J. Box
Zsaruk paradicsoma
1275 Ft.
Részletek