Victoria Könyvkiadó Online Könyvesbolt

Keresés

 

Szűkítés

Szerző:
Kategória:

0-9 A Á B C D E É F G H J K L M NÖŐ PQ R S T ÜŰ VW XYZ

A szélhámos

A szélhámos

Szerző:Celeste Bradley
Eredeti cím:The impostor
Kategória:Erotikus-romantikus
Oldalszám:384
EAN: 
ISBN:978-963-9803-63-3
Kiadó:Victoria Kiadó
  
Ár:2990 Ft.
Internetes kedvezmény:15%
Internetes ár:2542 Ft.
Klub kedvezmény:25%
Klub ár:2243 Ft.
Megjelenés:2014. május 23.
  
Clara és Dalton, Monty és Rose… Két pár, egy nagy szerelem. Az Álruhások Klubja újabb könyvében mindenki sokszor visel álruhát.
Nem könnyű piperkőcként kiöltözve megjelenni a londoni társaságban, különösen egy, a feltűnést mindig is kerülő úriember, Dalton Montmorency számára. Márpedig az Álruhások vezetőjének legújabb küldetése során éppen Sir Thorogood, a különc karikaturista szerepét kell alakítania, akinek a politikai gúnyrajzai egész Londont felbolygatták. Sir Thorogood valódi kilétét homály fedi. Daltonnak ezt a rejtélyt kell megoldania, mivel a karikatúrák rombolják a Korona tekintélyét.
Feladata teljesítése során azonban folyamatosan az útjába kerül egy bosszantó, ugyanakkor furcsa módon vonzó hölgy, Clara Simpson… Amikor Clara megpillantja Sir Thorogoodot egy bálban, azonnal tudja, hogy az illető úr szélhámos – hiszen a hölgy az igazi Sir Thorogood. Titokban készít karikatúrákat e furcsa álnév leple alatt, így próbál némi pénzre szert tenni, hogy elköltözhessen végre sógornőjéék házából és saját lábára állhasson. Eltökélt szándéka, hogy leleplezi a csalót; ehhez viszont neki is alakoskodnia kell. A különös szerepjátszás olyan cselekedetekre készteti, amelyekről korábban még csak nem is álmodott; s amelyek egyenesen az ördögien jóképű ellenfele karjaiba sodorják őt!

0,33 kg


Ehhez a könyvhöz ajánljuk még:
Az álruhás
Celeste Bradley
Az álruhás
2549 Ft.
Részletek
A csábítás művésze
Nicole Jordan
A csábítás művésze
2372 Ft.
Részletek