Victoria Könyvkiadó Online Könyvesbolt

Keresés

 

Szűkítés

Szerző:
Kategória:

0-9 A Á B C D E É F G H J K L M NÖŐ PQ R S T ÜŰ VW XYZ

A csábítás művésze

A csábítás művésze

Szerző:Nicole Jordan
Eredeti cím:Lord of Seduction
Kategória:Erotikus-romantikus
Oldalszám: 
EAN: 
ISBN:978-963-980-358-9
Kiadó:Victoria Kiadó
  
Ár:2790 Ft.
Internetes kedvezmény:15%
Internetes ár:2372 Ft.
Klub kedvezmény:25%
Klub ár:2093 Ft.
Megjelenés:2014. május 23.
  
A londoni csillogó társaságból egy napsütötte, mediterrán édenkertbe viszi el olvasóit Nicole Jordan ebben a lélegzetelállítóan érzéki, felejthetetlen regényében.


Egyetlen nő sem tudta megszelídíteni … míg nem találkozott énje másik felével.


Thorne vikomtja, ellenállhatatlan sármjával, Anglia egyik legfelkapottabb agglegénye, s egyúttal a védelmezők titkos társaságának, az Őrzők rendjének tagja, akinek lételeme a veszély.

Mivel apja mindenáron házasságra akarja kényszeríteni, Thorne megkér egy bájos festőművésznőt, lépjen vele látszatjegyességre.
Diana Sheridan egyszer már „megégette” magát, ezért életéből kizárta a szerelmet. Ám mivel unokatestvérének helyet szeretne biztosítani a londoni társaságban, beleegyezik a Thorne-nal való színjátékba. Botrány tör ki, mely tönkreteheti Diana jóhírét, ezért Thorne ragaszkodik a tényleges házassághoz. Amikor Diana; a férfi égő szenvedélyétől megriadva; visszautasítja őt, a szeretkezés mesterének számító vikomt szédületes csábítókampánnyal igyekszik megnyerni a lányt.
Időközben halálos veszedelembe kerülnek, s Thorne ráébred, hogy a lány még ennél is nagyobb veszélyt jelent a szívének. Hiszen soha nem számított rá, hogy ő is beleeshet a házasság csapdájába, s meg sem fordult a fejében, hogy színlelt érzelmi kötődésük végül valódi, mindent elsöprő szerelemmé válik.

0,36 kg


Ehhez a könyvhöz ajánljuk még:
A szélhámos
Celeste Bradley
A szélhámos
2542 Ft.
Részletek
A szélhámos
Celeste Bradley
A szélhámos
2542 Ft.
Részletek