Victoria Könyvkiadó Online Könyvesbolt

Keresés

 

Szűkítés

Szerző:
Kategória:

0-9 A Á B C D E É F G H J K L M NÖŐ PQ R S T ÜŰ VW XYZ

Hogyan fogjunk férjet?

Hogyan fogjunk férjet?

Szerző:Lindsay Graves
Eredeti cím:To Cath a Husband
Kategória:Romantikus
Oldalszám:296
EAN:9789639803015
ISBN:978 963 9803 01 5
Kiadó:Victoria Kiadó
  
Ár:1000 Ft.
Internetes kedvezmény:60%
Internetes ár:400 Ft.
Klub kedvezmény:60%
Klub ár:400 Ft.
Megjelenés:2007. október
  
A dél-kaliforniai Colina Linda kisváros exkluzív hölgytársaságában minden a pénz körül forog. Egy nap kiderül, hogy a milliárdos David Clemente beadta a válópert. A város négy legkapósabb szingli hölgye versenyfutásba kezd, hogy megszerezze magának a férfit. Ki lesz a nyertes?
A talpraesett Lally Chandler, aki Bond-lányként szerzett hollywoodi hírnevet, és túl három váláson valóságos méhkirálynőként igazgatja a helybéli társaság életét?
Jessica DiSantini, a kétgyerekes ügyvédnő, aki a válás után csinos tartásdíjjal és az agysebész exférje méregdrága borgyűjteményével vigasztalódik?
Caitlin Latch, a bombázó, de - a többiekhez képest - szegény fiatalasszony, aki mindenre képes, hogy befogadják a gazdagok társaságába?
Vagy talán Janey Martinez, a város egyik legbefolyásosabb hölgye, aki plasztikai sebész segítségével orvosolja legkínzóbb problémáját?
A csillogó felszín alatt mindegyiknek fájdalmas, olykor szégyenletes kis titkai vannak. A hölgyek kétségbeesetten vágynak a boldogságra. Boldogság = hatalmas bankszámla? Boldogság = jó szex? Boldogság = fiatalság? Boldogság = szerelem?
A nők minden őrültségre képesek, hogy felhívják magukra David figyelmét, és kiiktassák a konkurenciát. Vajon melyikük jár sikerrel? Van-e esélye az érzelmeknek ebben a világban?


Ehhez a könyvhöz ajánljuk még:
Hogyan tartsuk meg a férjünket
Lindsay Graves
Hogyan tartsuk meg a férjünket
680 Ft.
Részletek
Hogyan tartsuk meg a férjünket
Lindsay Graves
Hogyan tartsuk meg a férjünket
680 Ft.
Részletek