Victoria Könyvkiadó Online Könyvesbolt

Keresés

 

Szűkítés

Szerző:
Kategória:

0-9 A Á B C D E É F G H J K L M NÖŐ PQ R S T ÜŰ VW XYZ

Forró szerelem

Forró szerelem

Szerző:Carly Phillips
Eredeti cím:Hot Stuff
Kategória:Romantikus
Oldalszám:336
EAN:9789639803480
ISBN:978-963-9803-48-0
Kiadó:Victoria Kiadó
  
Ár:2799 Ft.
Internetes kedvezmény:15%
Internetes ár:2379 Ft.
Klub kedvezmény:25%
Klub ár:2099 Ft.
Megjelenés:2012. február
  
Annabelle, Sophie és Micki három árván maradt nővér, három regény, majd egy újabb lány a negyedik kötetben. Mindannyian a nővérek gyámjának, Yank nagybácsinak a sportügynökségénél dolgoznak reklámszakemberként. Sorsuk nem csupán a családi és munkahelyi kötődéseik, hanem hasonló szerelmi kapcsolataik révén is összefonódik.

Annabelle Jordan a legidősebb lány. Ő a férfias férfiakat kedveli. Az izzadságszagú férfias futballistákat, akiknek a társaságában a nők nőnek érzik magukat a sportoló mérete, súlya és szaga ellenére vagy talán éppen azért. Számos csalódás után Annabelle-nek a hajdan ünnepelt futballista, Brandon Vaughn vállalkozását kell profi módon rendbe tennie. Csakhogy Brandon épp az a típus, akiről Annabelle számára egyértelműen kiderül, hogy a férfi akár a végzetét is jelenthetné. Annabelle érthetően fél egy újabb csalódástól, de kénytelen elköltözni a kisvárosba, Brandon szülővárosába, ahol hihetetlen zavaros állapotok fogadják.

Szakma és mindent elsöprő szerelem. Hogyan sikerül Annabelle-nek megoldania a megoldhatatlannak látszó konfliktusokat? Ez az alapkérdése ennek a rendkívül olvasmányosan megírt, letehetetlenül érdekes, izgalmas és főként forró könyvnek. A szereplők között természetesen ott szerepel a következő kötet főhőse, Micki Jordan is, akinek sorsa nem kevésbé lesz érdekes, mint Annabelle Jordané.


A Forró szerelem a sorozat 1. része

A sorozat további részei:
Forró szívek ( 2. rész )
Forró találkozás ( 3. rész )
Forró visszatérés ( 4. rész )Ehhez a könyvhöz ajánljuk még:
Forró szívek
Carly Phillips
Forró szívek
2379 Ft.
Részletek
Forró szívek
Carly Phillips
Forró szívek
2379 Ft.
Részletek