Victoria Könyvkiadó Online Könyvesbolt

Keresés

 

Szűkítés

Szerző:
Kategória:

0-9 A Á B C D E É F G H J K L M NÖŐ PQ R S T ÜŰ VW XYZ

A szeretőm a First Lady

A szeretőm a First Lady

Szerző:Susan Elizabeth Phillips
Eredeti cím:First Lady
Kategória:Romantikus
Oldalszám:384
EAN:9789639803435
ISBN:978-963-9803-43-5
Kiadó:Victoria Kiadó
  
Ár:3399 Ft.
Internetes kedvezmény:15%
Internetes ár:2889 Ft.
Klub kedvezmény:25%
Klub ár:2549 Ft.
Megjelenés:2011. május
  
Végy egy álruhában menekülő, özvegy First Ladyt, tegyél hozzá egy hitelét vesztett, szenzációra éhes újságírót, adj melléjük ráadásként két idegölő árvagyereket és megkapod Phillips újabb briliáns romantikus regényének hihetetlen hozzávalóit. A nevetést és szerelmet igazi női problémákkal vegyítve, kifomult érzékkel tálalva. A történet pezsgő, szórakoztató.

Cornelia Case a First Lady. Egész életét gúzsba kötve, magas politikai tisztségek korlátai között élte – először az alelnök lányaként, aztán a nemrég merénylet áldozatává vált elnök feleségeként. Most azonban kétségbeesetten vágyik egy kis szabadságra, ezért kifőz egy tervet, hogy titokban elszökhessen a Fehér Házból és belekóstolhasson a hétköznapi életbe, amiben soha nem volt része. Aprólékosan kiterveli az egészet, vesz egy jellegtelen kocsit, olcsó ruhákat, amikkel álcázhatja magát. Minden simán megy, amíg meg nem áll egy sztrádabüfénél és benne nem felejti a kulcsot az indítóban. Mire visszatér, az autóját és vele a pénze nagy részét ellopják.

Mat Jorik újságíró, akinek egyetlen bombasztorira van szüksége ahhoz, hogy visszatérjen a szakmába, miután kataszrófálisan leszerepelt egy televíziós bulvárshow-ban. Volt felesége a végakaratában őt nevezi meg két lánya apjaként és gyámjaként. Hét lánytestvér bátyjaként és pótapjaként Mat köszöni szépen, nem kér többet gyerekekből, pláne nem nőneműekből. Pennsylvaniába utazik azzal az eltökélt szándékkal, hogy minden felelősséget elhárít magától, de a jogi procedúra megbonyolítja a dolgokat. Mivel azonban a lelkiismerete nem engedi, hogy magára hagyja a lányokat és tudja, milyen sanyarú sorsuk lenne nevelőotthonban, úgy dönt, elviszi őket iowai nagyanyjukhoz.

Amint az várható, az utazás nem zökkenőmentes. Miközben az FBI és a titkosszolgálat hajtóvadászatot indít az eltűnt First Lady keresésére, Nealy ott van, ahol legutoljára keresnék: egy bosszantóan titokzatoskodó és csendesen csábító idegen társaságában, akinek vonzereje, jóképűsége és érzéki megjelenése felébreszti az elfeledett nőt a méltóság mögött. Lehetőséget kap, hogy kiváltságok nélkül élhessen, mindazzal az ismeretlen hétköznapi élménnyel, amire vágyott.

Együtt utaznak át Amerikán, álmaikat kergetve, hogy megtalálják önmagukat. De meddig kerülheti el Nealy a leleplezést? Mi történik, ha Mat rájön, kicsoda valójában? Mi lesz a lányokkal?

A First Ladyben megvan minden, amit Susan Elizabeth Phillips könyveiben szeretni lehet. Okos, pimasz hősnő. Hagyjon-engem-mindenki-békén hős. Érzéki feszültség. Humor. Pergő párbeszédek. Ebben mesteri Susan Elizabeth Phillips megnevettet, de meg is ríkat.


Ehhez a könyvhöz ajánljuk még:
A nagy menekülés
Susan Elizabeth Phillips
A nagy menekülés
3273 Ft.
Részletek
Tűzgolyó kisasszony
Susan Elizabeth Phillips
Tűzgolyó kisasszony
1592 Ft.
Részletek